Kedves olvasó!
Blogomon csakis és kizárólag a gasztronómiával kívánok foglalkozni, ám azt, annak minden szintjén. Régóta ínyencnek számítok, főként a házias, hagyományőrző konyha híveként. Kedvenc alapanyagaim a házi készítésű, családi gazdaságokból származó élelmiszerek, sörök, pálinkák, de szívesen nyúlok a kimondottan egzotikus konyhák ételeihez is.
Étterem- illetve étkezdetesztekkel havi rendszerességgel fogok jelentkezni, mindig egy-egy speciális, egyedi ételen keresztül bemutatva az étterem nyújtotta hangulatot, élményt.
Ezen kívül szeretnék saját recepteket, "élményfőzéseket" is megosztani Veled kedves olvasó, mindig egy-egy, különleges, mégis mindenki számára elérhető, ízletes, és egyszerű étel bemutatásával.
És végül, de nem utolsó sorban egy-egy élelmiszerfajta tippjeit-trükkjeit szeretném megosztani Veled!
"Az vagy amit megeszel!"