2013.01.19.
00:59

Írta: gazdag.balazs

Blogom felépítéséről, a leendő tartalomról

img_0005_1358553424.JPG_1600x1200

Kedves olvasó!

 

Blogomon csakis és kizárólag a gasztronómiával kívánok foglalkozni, ám azt, annak minden szintjén. Régóta ínyencnek számítok, főként a házias, hagyományőrző konyha híveként. Kedvenc alapanyagaim a házi készítésű, családi gazdaságokból származó élelmiszerek, sörök, pálinkák, de szívesen nyúlok a kimondottan egzotikus konyhák ételeihez is.

Étterem- illetve étkezdetesztekkel havi rendszerességgel fogok jelentkezni, mindig egy-egy speciális, egyedi ételen keresztül bemutatva az étterem nyújtotta hangulatot, élményt.

Ezen kívül szeretnék saját recepteket, "élményfőzéseket" is megosztani Veled kedves olvasó, mindig egy-egy, különleges, mégis mindenki számára elérhető, ízletes, és egyszerű étel bemutatásával.

És végül, de nem utolsó sorban egy-egy élelmiszerfajta tippjeit-trükkjeit szeretném megosztani Veled!

"Az vagy amit megeszel!"

Szólj hozzá!

Címkék: gasztro kolbász szalonna sertéshús magyaros házias főzés nélkül

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhashow.blog.hu/api/trackback/id/tr725026490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása